Anti-Aging

Anti-Aging

Zaman hızla akıp giderken cildimizde izler bırakır. Tarih boyunca güzellik algısı sürekli değişse de kaliteli bir cilde sahip olma isteği varlığını her zaman sürdürmüştür. Peki, kaliteli cilt ne demektir? Sıkı, nemli, pürüzsüz ve tonunda renk eşitsizlikleri olmayan bir cildi kim istemez ki? Aslında, yanı başımızdaki doğada böyle bir cilde sahip olmamızı sağlayacak çözümler vardır. Yapmamız gereken tek şey, doğanın kulağımıza fısıldadığı müthiş formülleri doğru bir şekilde hayata geçirebilmektir.

Ginseng Anti-Age Cream

Yaklaşık 5000 yıldır birçok hastalığın tedavisinde kullanılan ginseng, cildinizde mucizevi etkiler yaratır. Antienflamatuar ve antioksidan etkisi göstermesinin yanı sıra, cilt bariyerini güçlendirerek cildi çevresel faktörlere karşı korur. Ayrıca kolajen üretimini destekler ve yaşlanmayla oluşan cilt lekelerinin giderilmesini sağlar. Ginseng kökü ekstraktı dahil olmak üzere 17 farklı bileşeniyle Ginseng Anti-Age Cream, içerdiği bitki yağları, ekstraktlar, vitaminler ve mineraller sayesinde cildinizin kusursuz görünmesine yardımcı olur.

Centellina Anti-Age Serum Gel

Zengin bitkisel içeriği sayesinde kolajen üretimini desteklerken, antioksidan etkisiyle cildinizi oksidatif strese karşı korur. İnce kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olarak cildinizin daha genç ve sıkı görünmesini sağlar. Ayrıca cilt tonunu eşitler.

Zamana karşı verdiğiniz savaşta kendinizi doğanın ellerine teslim edin. Bırakın doğa cildinizin zihnini okusun.